Proiectul ”Povești Arădene” reprezintă una dintre temele Academiei Arădene de Lideri și pornește de la o idee frumoasă a lui Lucian Cozma.

El se va concretiza, în timp, într-o colecție de tip Enciclopedia Județului Arad în care drumeții să poată publica impresii, reportaje de călătorie, fotografii și filmulețe originale – istorii inedite despre oamenii de la țară, tradiții și locuri uitate de timp.

Ne dorim ca el să se îmbogațească cu lucrări autentice, digerabile, agreabile… o oază de liniște, departe de „lumea dezlănțuită”, nu a lui Thomas Hardy, dar a internetului agresiv de azi.

Fiind un portal deschis, așteptăm cu mare drag lucrările tuturor celor care doresc să contribuie.

E-mail: povestiaradene@gmail.com

Notă: Pictura, al cărei fragment îl regăsiți în header, aparține pictorului Mihai Takacs.

……………………………………………………………………………….

Academia Arădeană de Lideri este un proiect pentru comunitate, inițiat de Mișcarea Arădeană în 2011, destinat formării unei noi generații de lideri în Arad, asemeni celei care a adus Aradul în centrul culturii, politicii și economiei românești la 1900. Iubim Aradul și ne dorim ca el să redevină un oraș de referință, așa cum a fost odată în istoria sa. Programul proiectului curprinde cursuri, workshop-uri și aplicații susținute de profesioniști în management, comunicare, legislație, artă, cultură, administrație, contribuind astfel la dezvoltarea abilităților de leadeship și comunicare ale aplicanților.

……………………………………………………………………………….

Mișcarea Arădeană este o organizație non-guvernamentală constituită cu scopul de a proteja, respecta și promova Aradul și valorile sale, ale cărei direcții majore de acțiune sunt: identitatea locală, calitatea vieții, democrația și transparența în administrația locală (http://www.mișcarea-arădeană.ro).

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: